- Cyprus

Phen24 Phen24
Phen24
This description has been derived from the manufacturer’s / distributor’s website.

Η απώλεια βάρους είναι μια 24ωρη διαδικασία, οπότε γιατί να παίρνετε ένα χάπι που λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας; Το Phen24 συνδυάζει δύο προϊόντα – για την ημέρα και τη νύχτα – για να συνοδεύετε τη διατροφή σας, την άσκηση και τον ύπνο για απώλεια βάρους όλο το εικοσιτετράωρο. Το να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας ποτέ δεν ήταν τόσο απλό.

Τα περισσότερα συμπληρώματα απώλειας βάρους επικεντρώνονται στην απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια μόνο της ημέρας, αγνοώντας το γεγονός ότι ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της δίαιτάς σας. Αλλά, η κακή ποιότητα ύπνου μπορεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας και να αναιρέσει όλες τις καλές επιλογές που κάνατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν έχετε στερηθεί ύπνο, το σώμα σας δεν είναι σε θέση να μεταβολίσει σωστά τους υδατάνθρακες. Αυτό προκαλεί την αύξηση της παραγωγής της ινσουλίνης, κάτι που σημαίνει ότι το σώμα σας αποθηκεύει περισσότερο λίπος. Η κορτιζόλη, η ορμόνη του στρες που σχετίζεται με την αύξηση του σωματικού λίπους, αυξάνει και τα επίπεδα της γκρελίνης, της ορμόνης της όρεξης, αυξάνονται επίσης. Αυτό ενεργοποιεί τις περιοχές του εγκεφάλου σας που σας κάνει να θέλετε φαγητό και απενεργοποιεί εκείνες που σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρεις, αφήνοντάς σας πεινασμένους όλη την ώρα.

Συνδυάζοντας δύο φόρμουλες σε μία, η ολοκληρωμένη λύση απώλεια βάρους, το Phen24, σας δίνει την υποστήριξη που χρειάζεστε τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα για να απολαύσετε επιτυχή απώλεια βάρους που διαρκεί μακρόχρονα.

 • Phen24 Day: Αυξάνει το μεταβολισμό σας για να αυξήσει την καύση θερμίδων και την απώλεια βάρους. Ενισχύει την ενέργειά σας για να τροφοδοτήσει τακτική άσκηση και έτσι να αυξήσει περαιτέρω το μεταβολικό ρυθμό σας. Καίει περισσότερες θερμίδες, καθιστώντας την απώλεια βάρους μια αδιάκοπη διαδικασία.
 • Phen24 Night: Αυξάνει το μεταβολισμό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας για να διασπάσει τα λίπη, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες καθώς ακόμη κοιμάστε. Μειώνει τις βραδινές λιγούρες για να κρατήσει τη διατροφή σας σε καλό δρόμο. Προωθεί καλύτερο ύπνο με μια φόρμουλα που δεν έχει διεγερτικά.

Phen24 Day/NightPhen24 – Συστατικά

 • Day Ingredients
 • Καφεΐνη (C8H10N4O2)
  Η καφεΐνη δεν είναι απλώς ένα σπουδαίο συστατικό που μειώνει την κούραση και αυξάνει την εγρήγορση και τη συγκέντρωση (όπως θα έκανε το αγαπημένο σας φλιτζάνι καφέ). Διεγείρει επίσης τη θερμογένεση, αδυνατίζοντάς σας με το να ανεβαίνει η εσωτερική θερμοκρασία του σώματός σας. Μπορεί να μειώσει ακόμη και την όρεξή σας, βοηθώντας σας να παραμείνετε σε καλό δρόμο με υγιεινές επιλογές στη διατροφή σας. Καφεΐνη: Caffeine, 1,3,7-Trimethylxanthine, Thein, PubChem CID: , CAS: 58-08-2, ChemIDplus: , ATC code: , TBSI ID: , References: Weight Loss: TABRIZI, R.; SANEEI, P.; LANKARANI, K. B.; AKBARI, M.; KOLAHDOOZ, F.; ESMAILLZADEH, A.; NADI-RAVANDI, S.; MAZOOCHI, M.; ASEMI, Z. Critical reviews in food science and nutrition, 2018, 2018: 1-9. PMID:.
 • Guarana Seed (Guarana Seed) (Paullinia Cupana)
  Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα ενέργειας, το εκχύλισμα guarana προσφέρει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις καφεΐνης από κάθε άλλο φυτό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να περιέχει μέχρι και 3.6 έως 5.8% κατά βάρος καφεΐνη, ενώ ο καφές έχει μόνο έως 2%. Species: Paullinia Cupana, Family: Sapindaceae, EMA: Paulliniae Semen, References: Weight Loss: ALKHATIB, Ahmad; SEIJO, M.; LARUMBE, E.; NACLERIO, F. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2015, 12.1: 44. PMID:.
 • Cayenne Pepper (Πιπέρι καγιέν) (Capsicum Annuum)
  Το καγιέν σε μορφή σκόνης δεν είναι μόνο ένα συστατικό για τα αγαπημένα σας πιάτα. Τα πικάντικα τρόφιμα αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος σας, αναγκάζοντας τον οργανισμό να δαπανήσει ενέργεια (θερμίδες) για να δροσιστεί. Όταν καταναλώνεται καθημερινά, το καγιέν σε μορφή σκόνης μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα του μεταβολισμού έως και κατά 25%. Species: Capsicum Annuum, Family: Solanaceae, EMA: Capsici Fructus, References: Weight Loss: WHITING, Stephen; DERBYSHIRE, Emma; TIWARI, B. K. Appetite, 2012, 59.2: 341-348. PMID:.
 • Φαινυλαλανίνη (C9H11NO2)
  Η φαινυλαλανίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που καταστέλλει την όρεξη σας διεγείροντας την απελευθέρωση της χολοκυστοκινίνης, μιας εντερικής ορμόνης. Μόλις απελευθερωθεί η χολοκυστοκινίνη στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλό σας για να αισθάνεστε χορτασμένοι μετά το φαγητό. Βοηθώντας σας να αισθάνεστε πιο γεμάτοι, η φαινυλαλανίνη μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την υπερκατανάλωση τροφής. Φαινυλαλανίνη: Phenylalanine, L-Phenylalanine, (S)-2-Amino-3-Phenylpropanoic Acid, 3-Phenyl-L-Alanine, PubChem CID: , CAS: 63-91-2, ChemIDplus: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: .
 • Ιώδιο (I2)
  Υπάρχει μια πολύπλοκη σχέση μεταξύ του βάρους, του θυρεοειδούς και του μεταβολισμού σας. Εξάλλου, οι ορμόνες που εκκρίνονται από τον θυρεοειδή αδένα ρυθμίζουν άμεσα το μεταβολισμό σας. Η αύξηση της πρόσληψής σας σε ιώδιο μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του θυρεοειδούς σας, η οποία με τη σειρά της, μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος. Ιώδιο: Iodine, PubChem CID: , CAS: 7553-56-2, ChemIDplus: , ATC code: , TBSI ID: , References: Weight Loss: PAUL, T.; MEYERS, B.; WITORSCH, R.J.; PINO, S.; CHIPKIN, S.; INGBAR, S. H.; BRAVERMAN, L. E. Metabolism, 1988, 37.2: 121-124. PMID:.
 • Μαγγάνιο (Mn)
  Το μαγγάνιο βοηθά στον έλεγχο της ικανότητας του σώματός σας να μεταβολίζει λίπη και υδατάνθρακες. Βοηθάει επίσης στο να αποτρέπει τις λιγούρες ρυθμίζοντας το σάκχαρο του αίματός σας. Στηρίζοντας τη σωστή θυρεοειδική λειτουργία, βοηθάει στη διατήρηση ενός φυσιολογικού μεταβολισμού και επειδή βοηθάει επίσης το σώμα σας να απορροφήσει το ασβέστιο, ενισχύει το μεταβολισμό των οστών καθώς και τη φυσιολογική δομή των οστών. Μαγγάνιο: Manganese, PubChem CID: , CAS: 7439-96-5, ChemIDplus: , TBSI ID: , References: Weight Loss: YANG, Qing The Yale journal of biology and medicine, 2010, 83.2: 101. PMID:.
 • Ψευδάργυρος (κιτρικό ψευδάργυρο) (C12H10O14Zn3)
  Ο κιτρικός ψευδάργυρος συνεργάζεται με τις βιταμίνες Α και Ε για την παραγωγή ορμονών που εκκρίνονται από τον θυρεοειδή αδένα σας. Όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη Β6, ο ψευδάργυρος βοηθάει επίσης στην παραγωγή παγκρεατικών ενζύμων τα οποία επιτρέπουν στο σώμα σας να αφομοιώσει τις τροφές. Η σωστή πέψη βοηθάει το σώμα σας να διασπάσει την τροφή πιο αποτελεσματικά, αποτρέποντας την πιθανότητα αποθήκευσής της ως λίπος. Ψευδάργυρος (κιτρικό ψευδάργυρο): Zinc Citrate, Trizinc Dicitrate, Citric Acid, PubChem CID: , CAS: 546-46-3, ChemIDplus: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: .
 • Χαλκός (θειικό χαλκό) (CuSO4 or CuO4S)
  Ο χαλκός παίζει ουσιαστικό ρόλο στις πολυάριθμες οξειδωτικές αντιδράσεις που βοηθούν το σώμα να μετατρέψει τα λίπη και τον λιπώδη ιστό σε ενέργεια. Χαλκός (θειικό χαλκό): Cupric Sulfate, Copper Sulphate, Copper Sulfate, Copper(II) Sulfate, Cupric Sulfate Anhydrous, Blue Stone, Copper Monosulfate, Hylinec, Trinagle, Delcup, PubChem CID: , CAS: 7758-98-7, ChemIDplus: , ATC code: , TBSI ID: .
 • Night Ingredients
 • Konjac Glucomannan (Amorphophallus Konjac)
  Η γλυκομαννάνη, ως φυτική ίνα δίαιτας, απορροφά νερό και διατηρεί την αίσθηση του κορεσμού, μειώνοντας αποτελεσματικά τις λιγούρες. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο πιθανό να φάτε αργότερα το βράδυ, κρατώντας μακριά τις λιγούρες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη διατροφή σας. Species: Amorphophallus Konjac, Family: Araceae, TBSI ID: , References: Weight Loss: KAATS, Gilbert R.; BAGCHI, Debasis; PREUSS, Harry G. Journal of the American College of Nutrition, 2015, 2015: 1-7. PMID:.
  • Glucomannan (C24H42O21)
   Glucomannan: Glucomannan, KONJAC MANNAN, Glucomannoglycan, (Glucomannan)n, (Glucomannan)n+1, (1-6)-Alpha-Glucomannan, PubChem CID: , CAS: 37220-17-0, ChemIDplus: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: .
 • Χρώμιο (πικολινικό χρώμιο) (C18H12CrN3O6)
  Αν σας αρέσει η προπόνηση ενδυνάμωσης ίσως γνωρίζετε το πικολινικό χρώμιο ως συμπλήρωμα χρήσιμο για το χτίσιμο μυών, το κάψιμο λίπους και το μεταβολισμό των υδατανθράκων. Πέρα από αυτά τα οφέλη, το χρώμιο μετακινεί το σάκχαρο στο αίμα, επίσης γνωστό και ως γλυκόζη, από το αίμα στα κύτταρά σας. Εδώ, η γλυκόζη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετασχηματίσει τα μακροθρεπτικά συστατικά – λίπη, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες – σε ενέργεια. Χρώμιο (πικολινικό χρώμιο): Chromium Picolinate, Picolinic Acid Chromium(III) Salt, Chromium(III) Picolinate, PubChem CID: , CAS: 14639-25-9, ChemIDplus: , TBSI ID: , References: Weight Loss: PITTLER, M. H.; STEVINSON, C.; ERNST, E. International journal of obesity, 2003, 27.4: 522. PMID:.
 • Βιταμίνη Β7 (βιοτίνη) (C10H16N2O3S)
  Η βιοτίνη συνδέεται συχνά με την υγεία των μαλλιών και των νυχιών, αλλά βοηθάει επίσης στην απώλεια βάρους. Ως ένα σημαντικό συστατικό των ενζύμων που εργάζονται στη διάσπαση των λιπών, υδατανθράκων και άλλων ουσιών στο σώμα σας, η βιοτίνη βοηθάει στην πρόληψη της αποθήκευσης λίπους που οφείλεται στην υπερβολική θερμιδική πρόσληψη. Βιταμίνη Β7 (βιοτίνη): Biotin, D-Biotin, Coenzyme R, Vitamin B7, Vitamin H, PubChem CID: , CAS: 58-85-5, ChemIDplus: , ATC code: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: .
 • Choline Bitartrate (C9H19NO7)
  Η χολίνη αντιμετωπίζει την απώλεια βάρους και την υγεία σας από πολλαπλές οπτικές γωνίες, όχι μόνο ελέγχοντας την αποθήκευση του λίπους και ρυθμίζοντας τη χοληστερόλη σας, αλλά ρυθμίζοντας και την υγεία των νεφρών, του ήπατος και της χοληδόχου κύστης σας επίσης. Το καλύτερο είναι ότι καταπολεμά την κούραση δίνοντας σας την ενέργεια για να αντέξετε την άσκησή σας (και όλη την ημέρα), χωρίς να υστερείτε στις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Choline Bitartrate: Choline Bitartrate, Choline Tartrate, Choline-Bitartrate, Cholini Bitartras, Cholinibitatratis, PubChem CID: , CAS: 87-67-2, ChemIDplus: , TBSI ID: .
 • Μολυβδαίνιο (μολυβδαινικό νάτριο) (Na2MoO4 or MoNa2O4)
  Τα κύτταρα του σώματός σας δεν μπορούν να παράγουν ενέργεια μόνα τους. Αλλά με το μολυβδαίνιο, μπορούν να χρησιμοποιούν τα διασπασμένα μακροθρεπτικά συστατικά για να παράξουν ενέργεια. Αυτό το είδος ενέργειας δεν τροφοδοτεί μόνο την ημέρα και την άσκησή σας. Σας βοηθάει επίσης στην πέψη του φαγητού σας, ρυθμίζει τον ρυθμό της καρδιάς σας, προάγει την υγιή λειτουργία των μυών και δημιουργεί νέα, υγιή κύτταρα. Μολυβδαίνιο (μολυβδαινικό νάτριο): Sodium Molybdate, Sodium Molybdate(VI), Disodium Molybdate, Natriummolybdat, Molybdate Disodium, Sodium Dimolybdate, Disodium Tetraoxomolybdate, PubChem CID: , CAS: 7631-95-0, ChemIDplus: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: .
 • Βιταμίνη Β5/παντοθενικό οξύ) (C9H17NO5)
  Κοινώς γνωστό ως βιταμίνη Β5, το παντοθενικό οξύ βοηθάει το σώμα σας να μεταβολίσει τα τρόφιμα σε ενέργεια, βοηθώντας παράλληλα το συκώτι σας στο μεταβολισμό των τοξινών που μπορούν να παρεμποδίσουν τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Βιταμίνη Β5/παντοθενικό οξύ): D-Pantothenic Acid, Vitamin B5, Pantothenic Acid, Pantothenate, PubChem CID: , CAS: 79-83-4, ChemIDplus: , ATC code: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: , References: Weight Loss: LEUNG, L. H. Medical hypotheses, 1995, 44.5: 403-405. PMID:.
 • Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη/ανευρίνη) (C12H17N4OS+)
  Όκτώ βιταμίνες Β βοηθάνε το σώμα σας να μετατρέψει την τροφή, ειδικά τους υδατάνθρακες, σε γλυκόζη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια. Η βιταμίνη Β1 δεν είναι διαφορετική – βοηθάει επίσης το σώμα να μεταβολίσει τα λίπη και τις πρωτεΐνες εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε από την τροφή σας. Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη/ανευρίνη): Thiamine, Vitamin B1, Aneurin, Antiberiberi Factor, Thiadoxine, Betaxin, Thiamin, PubChem CID: , CAS: 70-16-6, ChemIDplus: , ATC code: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: , References: Weight Loss: KERNS, Jennifer C.; ARUNDEL, Cherinne; CHAWLA, Lakhmir S. Advances in nutrition, 2015, 6.2: 147-153. PMID:.
 • Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη) (C8H11NO3)
  Αν και όλες οι βιταμίνες Β είναι απαραίτητες, η βιταμίνη Β6 είναι μία από τις πιο σημαντικές. Παίζει ρόλο σε πάνω από 100 ενζυμικές αντιδράσεις στο σώμα, κυρίως στο μεταβολισμό σημαντικών αμινοξέων και πρωτεϊνών. Συμμετέχει στη σύνθεση της αιμοσφαιρίνης και ενεργοποιεί το γονίδιο SIRT που είναι επίσης γνωστό ως το γονίδιο του λεπτού σώματος. Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη): Pyridoxine, Gravidox, Pyridoxol, Vitamin B6, PubChem CID: , CAS: 65-23-6, ChemIDplus: , ATC code: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: , References: Weight Loss: NOVIN, Zahra Shakibay; GHAVAMZADEH, Saeed; MEHDIZADEH, Alireza International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 2019, 2019: . PMID:.
 • Green Tea (Πράσινο τσάι) (Camellia Sinensis)
  Το λίπος δεν μπορεί να καεί έως ότου έχει διασπαστεί στα λιποκύτταρα και έχει μετακινηθεί στο αίμα σας, αλλά οι ενώσεις που υπάρχουν στο πράσινο τσάι μπορούν να ενισχύσουν τις ορμόνες για καύση του λίπους σας.Η νορεπινεφρίνη είναι μια χημική ουσία που καθοδηγεί τα λιποκύτταρα στο να διασπάσουν το λίπος. Η EGCG, το κύριο αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στο πράσινο τσάι, αναστέλλει ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση της νορεπινεφρίνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της νορεπινεφρίνης, η οποία μπορεί να αυξήσει την ποσότητα του λίπους που διασπά το σώμα σας.Πιστεύεται ακόμη ότι η καφεΐνη και η EGCG, που εμφανίζονται και οι δύο φυσικά στο πράσινο τσάι, συνεργάζονται επειδή η καφεΐνη λειτουργεί έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα όπως η EGCG. Species: Camellia Sinensis, Family: Theaceae, EMA: Camelliae Sinensis Non Fermentatum Folium, TBSI ID: , References: Weight Loss: SHIXIAN, Q.; VANCREY, B.; SHI, J.; KAKUDA, Y.; JIANG, Y. Journal of medicinal food, 2006, 9.4: 451-458. PMID:.
 • Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) (C6H8O6)
  Όπως όλες οι 8 βιταμίνες Β, η βιταμίνη C ενισχύει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο παρέχει στο σώμα σας τις απαραίτητες πρωτεΐνες, αλλά το κάνει αυτό ενόσω μπλοκάρει τη σύνθεση πρωτεϊνών που είναι γνωστό ότι προκαλούν μόλυνση και φλεγμονή. Αυτό σημαίνει ότι αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο συχνά, η βιταμίνη C μπορεί να καταστήσει ευκολότερη για σας την ανάκαμψη μετά την άσκηση. Καίει το περιττό λίπος στον οργανισμό. Βοηθάει τον οργανισμό να συνθέτει ορμόνες που αποσκοπούν στην απώλεια του βάρους. Διατηρεί την φρεσκάδα και την ελαστικότητα του δέρματος. Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ): Ascorbic Acid, L-Ascorbic Acid, L(+)-Ascorbic Acid, Vitamin C, PubChem CID: , CAS: 50-81-7, ChemIDplus: , ATC code: , FDA Substance Registration System – Unique Ingredient Identifier: UNII: , TBSI ID: , References: Weight Loss: JOHNSTON, Carol S. Journal of the American College of Nutrition, 2005, 24.3: 158-165. PMID:.
 • Griffonia (Griffonia Simplicifolia)
  Προερχόμενο από τους σπόρους του αφρικανικού φυτού, το εκχύλισμα Griffonia χρησιμοποιείται για τη δημιουργία 5-HTP. Αυτή η ουσία προκαλεί μια ήρεμη, χαλαρή κατάσταση στο μυαλό που θεωρείται ότι βελτιώνει τον ύπνο. Η έρευνα δείχνει ότι η στέρηση ύπνου τροποποιεί τις ρυθμικές ορμόνες της όρεξης, προκαλώντας μια αύξηση στην όρεξη και την επιθυμία για υψηλά θερμιδικά τρόφιμα. Species: Griffonia Simplicifolia, Family: Fabaceae, References: Weight Loss: RONDANELLI, M.; OPIZZI, A.; FALIVAI, M.; BUCCI, M.; PERNA, S. Eating and Weight Disorders-Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity, 2012, 17.1: e22-e28. PMID:.
 • Λυκίσκος (Humulus Lupulus)
  Όταν ακούτε «λυκίσκος», το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι πιθανόν η μπύρα. Αλλά τα αποξηραμένα μέρη αυτού του φυτού χρησιμοποιούνται για πολλά περισσότερα από ό,τι απλώς στις αγαπημένες σας μπύρες! Στην πραγματικότητα, το εκχύλισμα λυκίσκου χρησιμοποιείται τακτικά στη θεραπεία της αϋπνίας και άλλων διαταραχών του ύπνου. Το καλύτερο είναι ότι ο ξεκούραστος ύπνος υποβοηθά την απώλεια βάρους σας, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη σε ένα! Species: Humulus Lupulus, Family: Cannabaceae, EMA: Lupuli Flos, References: Weight Loss: MORIMOTO-KOBAYASHI, Yumie; OHARA, K.; ASHIGAI, H.; KANAYA, T.; KOIZUMI, K.; MANABE, F.; KANEKO, Y.; TANIGUCHI, Y.; KATAYAMA, M.; KOWATARI, Y.; KONDO, S. Nutrition journal, 2015, 15.1: 25. PMID:.

Recommended intake of this supplement: 3 capsule, daily (adults).Skrzypolen z biotyną, kapsułki, 48 szt / (Olfarm)Retixoft, kapsułki, 30 szt. / (Verco)The Phen24 dietary supplement is available in Cyprus and many others countries around the world. In Cyprus this supplement contains: Caffeine, Cayenne Pepper, Choline, Chromium, Copper, Glucomannan, Green Tea, Griffonia, Guarana Seed, Hops, Iodine, Konjac Glucomannan, Manganese, Molybdenum, Phenylalanine, Vitamin B1, Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B7, Vitamin C and Zinc in its composition.

Detailed descriptions of the ingredients included in the Phen24 dietary supplement:

Search Your Country

Phen24 (Germany)
Phen24 (France)
Phen24 (Netherlands)
Phen24 (Italy)
Phen24 (Spain)
Phen24 (Poland)
Phen24 (Portugal)
Phen24 (The United States)
Phen24 (Switzerland)
Phen24 (Australia)
Phen24 (The United Kingdom)
Phen24 (Japan)
Phen24 (Canada)
Phen24 (Norway)
Phen24 (Sweden)
Phen24 (Ireland)
Phen24 (Austria)
Phen24 (Republic of Korea)
Phen24 (Belgium)
Phen24 (Singapore)
Phen24 (Denmark)
Phen24 (Hong Kong)
Phen24 (Israel)
Phen24 (The United Arab Emirates)
Phen24 (Finland)
Phen24 (Saudi Arabia)
Phen24 (Taiwan)
Phen24 (Qatar)
Phen24 (Luxembourg)
Phen24 (China)
Phen24 (New Zealand)
Phen24 (The Russian Federation)
Phen24 (Macao)
Phen24 (Argentina)
Phen24 (Brazil)
Phen24 (Mexico)
Phen24 (Iceland)
Phen24 (Turkey)
Phen24 (Czechia)
Phen24 (Kuwait)
Phen24 (Puerto Rico)
Phen24 (San Marino)
Phen24 (India)
Phen24 (Greece)
Phen24 (Chile)
Phen24 (Malaysia)
Phen24 (Indonesia)
Phen24 (The Bahamas)
Phen24 (Brunei Darussalam)
Phen24 (Slovakia)
Phen24 (Romania)
Phen24 (Malta)
Phen24 (Hungary)
Phen24 (Slovenia)
Phen24 (Thailand)
Phen24 (Oman)Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*